/PROKUPAC/
Suvo crveno vino sa voćnim aromama trešnje i primesom cvetne note ljubičice i karanfilića. Ukus suv, mekane strukture, mineralnog karaktera i savršeno zaokružen.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, lagano, sa izraženom sortnošću tamjanike, nežne strukture i dobro izbalansiranih kiselina.
/RAJNSKI RIZLING/
Suvo belo vino, harmonično, elegantno, izvrsne strukture, sa postojanim penušavim “perlažom” koji u završnici ukusa ostavlja dugotrajan utisak voćne svešine i badema.
/PINOT NOIR, CHARDONNAY/
Suvo vino odležalo u inoksu. Miris je svež sa aromama zelene jabuke, cveća i žitarica, a na ukusu daje arome kruške, jabuke i breskve.
/CHARDONNAY, RAJNSKI RIZLING/
Suvo crveno vino, izraženog voćnog mirisa sa aromama domaćeg džema od šljiva i prezrelih trešanja.
/RAJNSKI RIZLING/
Suvo belo vino, voćnog karaktera sa cvetnim mirisima i aromama žutog voća, kruške i breskve.
/SAUVIGNON BLANC/
Suvo belo vino, na nosu cvetne arome kamilice i note vinogradarske breskve i dunje. Veoma pitko, glatko, nežnih kiselina i citrusne završnice sa dominacijom grejpa.
/VRANAC/
Suvo crveno vino sa geografskim poreklom i kvalitetom, proizvedeno od sorte grozdja Vranac. Odlezalo 24 meseci u buradima od srpskog hrasta.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino intenzivnog mirisa krušaka, cvetnim tonovima i notama bibera. Punog je ukusa, odlicno izbalansiranih alkohola i kiselina i blago mineralno.
/VRANAC/
Suvo crveno vino, na nosu arome šumskog voća borovnice i crne ribizle. Punog tela, lepo izbalansiranih voćnih kiselina, duge i upečatljive završnice.
/SHIRAZ/
Suvo crveno vino, na nosu arome crvenog i crnog bobičastog voća, diskretne note čokolade i bibera. Postojane je strukture, izbalansiranih tanina i uzbudljive završnice.
/CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, GAMAY/
Suvo crveno vino, na nosu dominiraju voćne, zemljane i fine note hrastovine. Na ukusu je meko, harmonično, sočnih kiselina i blagih tanina.
/PROKUPAC, ZACINAK/
Suvo crveno vino guste teksture i prijatnih tanina. Na nosu arome ljubičice i sveže pečenog tosta na koje se nadovezuju ribizla, crna čokolada i nana. Završnica je duga.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino zrelih aroma crnih ribizli, kupina, sa diskretnim tonom hrastovine. Umereno puno sa finom taninskom strukturom.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo vino višeslojnog mirisa sa aromama kedra, suve šljive, crne ribizle i kakaa. Ukus je pun, kremast, zaokružen, zrelih i mekanih tanina, na završnici dugotrajan i kompleksan.
/SAUVIGNON BLANC/
Suvo belo vino, sveže, skladnog aromatskog kompleksa vreže zelenog paradajza, tropskog voća, zove, breskve i citrusa. Balansiranih je kiselina sa vocnom završnicom.
Jedinstvena kupaža ,,750" napravljena od uzoraka iz 750 buradi u podrumu različitih berbi, sa odležavanjem od 1 do 12 godina. Neverovatna je kombinacija svežine novijih berbi i zrelosti odležanih vina.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino mirisa crvenog bobičastog voća. Somotske je strukture, prijatnih kiselina, voćnih aroma i punog tela sa izrazitom završnicom.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino, mineralno, lagano i meko, punog tela i svežine. Slojevitih aroma na nepcima i duge završnice.
/MERLOT/
Suvo crveno vino jedinstveno po aromama zrelog voća i začina, slojevite strukture i somotnih zrelih tanina.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino karakterističnog mirisa i ukusa vocnih arome jabuke, dunje i breskve uz primesu nota putera i vanile. Ukusu je suv i osvezavajući.
/PROKUPAC/
Suvo crveno vino sa voćnim aromama trešnje i primesom cvetne note ljubičice i karanfilića. Ukus suv, mekane strukture, mineralnog karaktera i savršeno zaokružen.
/CABERNET SAUVIGNON, MERLOT/
Suvo crveno vino odležalo u barrique buradima. Karakterističnih je aroma šumskog voća i hrasta kitnjaka.
/PROKUPAC, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT/
Suvo crveno vino složene arome zrelog crvenog voća. Uravnotežene je strukture sa dominantnim voćnim aromama.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, na nosu raskošne arome kandirane pomorandze, suve kajsije i kompota od breskve. Punog je i snažnog tela sa notama hrasta u kome je sazrevalo.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, koje je pored dobro prepoznatljivog mirisa tamjana i bosiljka, obogaćeno i mirisom vanile. Izuzetno je elegantno sa blagom gorčinom.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, na nepcima puno, glatko, prožeto osvežavajućim voćnim ukusima. Raskošnog je bukea voćnih aroma poput narandze i mandarine. Iz pozadine dopiru mirisi dima i kremena.
/PROKUPAC, MERLOT/
Suvo crveno vino iz probirne berbe, izrazite snage, na ukusu vrlo suptilno sa aromama ogrozda i divlje kupine, duvana, zrna kafe. Izrazito kompleksna aroma hrasta, začina i minerala.
/JAGODA/
Suvo belo vino, na nosu divlje jagode, med i karamela. Na ukusu sveže, lepršavo, duge voćne završnice.
/CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC/
Suvo belo vino, na nosu arome zrelog voća praćene tonovima zove i belog cveća. Ukus bogat, voćne strukture i zaokružene završnice.
/PROKUPAC, MARSELAN, MERLOT/
Suvo crveno vino sa veoma bogatim i aromatski složenim kompleksom. Na mirisu zrelo crveno voće, na ukusu meko, sa izraženim taninima.
Double barrique vina sazrevala su u tradicionalnim buradima za vino, a potom dodatno barikirana u buradima vrhunskog Vinjaka 5. Jedinstvena i autentična, pomeraju granice do sad poznatog , zahvaljujući završnoj fazi odležavanja. Jedinstveni procesi sazrevanja ih čine kompleksnim na mirisu i ukusu. Bogati voćni mirisi sa punim zaokruženim ukusom, upotpunjeni su bogatom teksturom delikatnih nota hrasta. Vrlo intenzivna, bogata i slojevita vina, izražene svežine sa dugotrajnim aromama i na završnici kremastim tonovima. Double Barrique vina kriju neočekivanu hedonističku avanturu, koja je rezervisana za one najsmelije, koji prepoznaju vrhunsko uživanje kao imperativ.
/CRNA TAMJANIKA/
Suvo vino, lagano, muskatnog karaktera. Sveže i izbalansirane kiseline uklopljene su u nežnu strukturu ovog vina.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, lagano, sa izraženom sortnošću tamjanike, nežne strukture i dobro izbalansiranih kiselina.
/SAUVIGNON BLANC/
Suvo belo vino, na nosu voćne i mineralne, sortne i zeljaste arome. Na ukusu raskošne kiselosti, izvajanog tela i postojane završnice.
/MUSCAT OTTONEL, TAMJANIKA/
Polu suvo belo vino, na mirisu raskošna aroma muskat otonela praćena finim notama zove i trave. Na ukusu se priča još intenzivnije ponavlja.
/MORAVA/
Suvo belo vino, na nosu herbalne arome, nagoveštaj sena i suvog livadskog cveća. Jedinstvenog karaktera sa aromom bele breskve. Srednjeg je tela i skladnih kiselina.
/TRAMINAC/
Suvo belo vino karakterističnog mirisa ličija, ratluka od ruže, dok se istovremeno mogu prepoznati arome djumbira i ananasa. Prefinjenog je i umerenog tela.
/MARSELAN/
Suvo crveno vino, na nosu aroma zrele kupine, višnje, duvana i crne čokolade. Na ukusu vrlo ekstraktivno, kompleksno, sa baršunastim taninima, fino izbalansirano. Punog je tela i duge završnice.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino, na nosu dominiraju note borovnice, ribizle, duda i zrele maline, vanilska nota i nota crne čokolade. Ukus je pun i postojan, tanini meki i zreli, završnica sa notom hrastovine.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, na nosu dominantne arome cvetnog buketa, sa primesama vanile i jezgrastog voća. Ukus zaokružen i pun, prijatnih kiselina, Utisak slasti na završnici.
/SAUVIGNON BLANC/
Suvo belo vino, na nosu note dunje, jabuke i dinje, sa primesama kamilice i začina. Ukus harmoničan i zaobljen, sa visokim kiselinama i kremastom teksturom.
/MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC/
Suvo crveno vino mirisa zrelog voća šljive, borovnice i kupine. Na ukusu zemljane note, snažne kiseline, glatki tanini i duga završnica.
/MALBEC/
Suvo crveno vino, voćnih aroma bobičastog voća, prezrelih šljiva, notama vanile i crne čokolade. Ukus uravnotežen, punog tela, sa jasno izraženim kiselinama.
/SAUVIGNON BLANC, SEMILLON/
Suvo belo vino, na mirisu herbalni karakter sveže pokošene trave. Svežeg je ukusa zelenih jabuka koji je u odličnom balansu sa kiselinama.
/SANGIOVESE/
Suvo crveno vino izraženog voćnog mirisa, protkanog vanilskim tonovima francuskog hrasta sa notama najfinije čokolade i kafe u pozadini. Ukus je pun i kompleksan, finih tanina i razigranih kiselina.
/CABERNET SAUVIGNON, MERLO/
Suvo crveno vino, izražajne arome kupina i borovnica sa toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Izrazito voćno, sa finim taninima i energičnom završnicom.
/SAUVIGNON BLANC, PINOT BLANC, RIESLING/
Suvo belo vino, vrlo intenzivno, kompleksno i slojevito. Dominiraju mirisi zove, ogrozda, belog cveća, mente. Puno, snažno, izražene svežine i kiselina sa dugotrajnim tonovima grejpa, limete i aromom vanile i kremastih tonova u završnici.
/CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino, na nosu aromatski kompleks sačinjen od tonova crvenog i crnog bobičastog voća. Ukus je mekan sa sočnim taninima, a završnica dugotrajna i voćna.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, na nosu arome kruške, jabuke i limuna sa blagim uticajem hrasta. Ukus je bogat i pun, sa savršeno izbalansiranom završnicom.
/TAMJANIKA/
Suvo belo vino, na nosu cvetno voćne arome Irisa, zove, ogrozda, limuna, žute jabuke i nektarine. Srednjeg je tela, nežne teksture i lepih kiselina.
/MERLOT, CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino, na nosu arome dzema od kupine, šljive i karamele, začinske note hrasta i dima. Na ukusu elegantno, kompleksno i veoma pitko, robusnih i zaokruženih tanina.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, na nosu dominantne tropskog voća, kruške i biskvita. Punog je tela sa tercijalnim aromama, orašasti plodovi, smokva, vanila, svežinom zrelog voća i duge završnice.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, veoma snažne arome. Na mirisu vanila, tost, tropsko voće, propolis i puter. U ustima je kremasto, puno i viskozno.
/MERLOT, MARSELAN/
Suvo crveno vino arome zrelog crnog voća, sa notama bibera i blago tostiranim hrastom. ukus je pun i kompleksan.
/SAUVIGNON BLANC, SEMILLON/
Suvo belo vino, na nosu arome sveže špargle i koprive, grejpa, limuna i limete. Na ukusu se nadovezuju note zrele breskve, a u pozadini vanilski tonovi.
/CABERNET SAUVIGNON, SYRAH, MERLOT/
Suvo crveno vino, predivnih aroma crnog i crvenog bobičastog voća, koje su zaokružene začinskim tonovim. Završnica je prijatna i voćna, upotpunjena blagim taninima.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, intenzivne arome tropskog i žutog voća, na koje se nadovezuju kremasti tragovi vanile i pečenog biskvita u pozadini. Prijatnog je, mineralnog karaktera.
/MERLOT, CABERNET SAUVIGNON/
Suvo vino sa živahnim notama jagoda, višanja, vinogradarskih breskvi i osvežavajućih citrusa. Punog tela i dobro izbalansirano.
/SYRAH/
Suvo vino, izraženih aroma kandirane višnje i maline, sa nagoveštajem vanile u pozadini. Završnica je naglašena i duga sa balansiranim taninima.
/ITALIJANSKI RIESLING/
Suvo belo vino, intenzivnog mirisa žute breskve, jabuke i grejpa, ovo vino nudi slatke, vanilsko začinske tonove u pozadini.
/TRAMINAC, MUSCAT OTTONEL/
Aromatično vino sa notama voća i cveća. Miris i ukus karakterišu intenzivne arome tropskog voća, breskve, zrelog groždja i ruže.
/GRAŠAC/
Suvo belo vino, odležalo u bačvama, izuzetno kompleksno i duboko.
/GRAŠAC/
Suvo belo vino, na mirisu breskve, kajsije, žutog limuna, kore mandarine, suve herbalne note i polen. Ukus sočan, blago slankast i zadimljen, dobre teksture i duge završnice.
/MERLOT/
Suvo rose vino, čistog voćnog mirisa, dopunjenog nežnim herbalnim, citrusnim i mineralnim tonovima. Dominantni miris crvenog voća intenzivira se tek u ustima, gde ovo vino pokazuje svoju perfektnu strukturu i sklad.
/VRANAC, KRATOSIJA/
Suvo crveno vino koje osvaja mirisima kupina, divljih jagoda i borovnica, zrelim i raskošnim taninima i izuzetno dugom završnicom.
/CHARDONNAY, GRENACHE BLANC/
Suvo belo vino koje karakterise bogat miris zrelog voća upotpunjen notama barika, prepečenog tosta, putera, vanile. Izrazito punog tela, sočno, sa dugom završnicom i prijatnom bademastom gorčinom.
/MARAŠTINA/
Suvo organsko vino, raskošne arome citrusa, limuna, limete i grejpa, na koje se nadovezuju herbalne note začinskog bilja.
/MALVAZIJA ISTARSKA/
Suvo belo vino. Miris je umerenog intenziteta sa aromama zrelog žutog voća poput breskvi i limuna. Umerenog je tela i izbalansiranog blagog ukusa.
/PLAVAC MALI/
Suvo crveno vino, na nosu prašnjavi cvetni tonovi, podvlače punu, prepoznatljivu i nesputanu aromu ovog vina. U ustima puno, sa harmonični, izbalansiranim jezgrom koje vodi do slatkog, čistog i kiselog završetka.
/POŠIP/
Suvo belo vino, na nosu herbalno, sa aromom narandzine kore i zemlje. Srednje punog tela, idealno odmerenih kiselina, zrelo i snažno.
/BLATINA/
Suvo crveno vino, na nosu aroma čokolade kao i prizvuci začinskog bilja, duvana i ribizle. Bogatog je tela, sa izraženim taninima i dugotrajne je završnice.
/TRNJAK/
Suvo crveno vino, na nosu voćne note crnih ribizli i borovnica, začinski tonovi i suptilni drveni miris. Ukus bogat i pun, sa integrisanim taninima, dugom i složenom završnicom.
/ŽILAVKA/
Suvo belo vino, na nosu veoma intenzivne arome sa cvetnim i citrusnim notama. Na ukusu osvežavajuće, mineralno i harmonično.
/CORVINA, TREBBIANO, SYRAH, CARMENERE/
Suvo vino, na nosu cvetne arome i note crvenog voća, mandarine i breskve. Kompleksno i sveže, punog ukusa i snažnog tela.
/SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIGIO/
Suvo belo vino, na nosu arome breskve, cvetova bazge i zelenog bibera. Na ukusu jake strukture, baršunast, aromatičan, pikantan i sa dobrim kiselinama.
/MONTEPULCIANO, PRIMITIVO, SANGIOVESE, MALVASIA NERA, NEGROAMARO/
Polusuvo vino voćnog mirisa sa notama kupine, trešnje i aromama cimeta i kakaa, veoma uravnoteženog svežeg ukusa.
/PINOT GRIGIO/
Suvo belo vino, na nosu voćne arome kajsije, manga, kore pomorandze, badema i anusa. Ukus suv i svilenkast, sa tonovima sušene jabuke i ananasa u završnici.
/SANGIOVESE/
Suvo crveno vino, na nosu note bobičastog voća, cvetne note ljubičice i slatkih začina vanile. Sveže i predivno integrisanih kiselina.
/SANGIOVESE, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC/
Suvo vino. Note šljive, kupine i kandirane note pomorandže smenjuju se sa notama tamne čokolade i sladića. Ukus je bogat, intenzivan, sa notama slatke urme. Završnica je duga.
/MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, PETIT VERDOT/
Suvo crveno vino, na nosu intenzivne arome crne ribizle, kedra i duvana sa primesama ljubičice. Punog je tela sa rafiniranim taninima i dugom završnicom.
/MERLOT, CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON/
Suvo crveno vino sa notama crnog bobičastog voća koje se stapaju sa notama pepela I borovnice. Sočnih je tanina, dobre strukture, što pruža nepcima dugu, začinjenu završnicu.
/CHARDONNAY/
Suvo vino sa finim aromama citrusa, zelene jabuke i sveže trave. Lepo izbalansirano i harmonično, glatkog ukusa i srednje mineralnosti. Duge je završnice.
/CHARDONNAY/
Suvo belo vino, na nosu cvetno sa notama bagremovog meda. Na nepcu okruglo sa notama cvetnog bagrema. Završnica je mineralna i duga.
/GRENACHE, CINSAULT, VERMENTINO, SYRAH, TIBOUREN/
Suvo vino, na mirisu obilje voćnih aroma tamnog i crvenog voća, a kasnije breskve, trešnje i maline. Ukus je mineralan sa voćnim notama jagode, ribizle, borovnice i trešnje.